Zinzino Egészség Program

Elkötelezett híve vagyok a ZINZINO egészség programnak és azt gondolom igen jó lehetőség lenne, ha sokan tudnának róla, hogyan gyógyulhatnak meg meglévő panaszaikból és betegségeikből, ha elkezdenék a programot:

 

A Zinzino programja egy svéd egészségprogram, melyet azért hoztak létre, hogy támogassák az emberek szervezetének egészségét a mai megváltozott
környezeti és táplálkozási szokások mellett. A felgyorsult világgal testünk nem képes felvenni a versenyt, ezért tudósok és kutatók azon dolgoztak, hogy miként sikerülhet a testet és a szellemet visszabillenteni megfelelő egyensúlyába.

Ezt képes megadni a program /6+2hónap/ minden emberi szervezetnek!!

 

Tesztelje le magát, hogy mennyire egészséges vagy netán mennyire beteg!

Zinzino Balance Teszt

A Zinzino egyedülálló módon szerződést kötött egy független laboratóriummal – Vitas Analytical Services – akik lehetősége biztosítottak arra, hogy egy száraz vérteszt segítségével Ön a saját otthonába mintát tudjon venni és azt beküldeni elemzésre. A tesztből kiderül a szervezet zsírsavtérképe, valamint megmutatja az omega-6:3 arányát is szervezetében.

A szervezet akkor működik megfelelően, ha az omega-6:3 arányunk 1:1 maximum 3:1 arány között van. Termékhasználat előtti eredmények: Az Európában tesztelő emberek mindössze 5%-a rendelkezik megfelelő 3:1-es aránnyal. Azok (az eredmények 20%-a), akik szednek valamilyen minőségű omega-3 készítményt az arány 7:1. És a maradék teszteredmény 75%-a az embereknek nem fogyaszt omega-3 zsírsavat és az
átlagos arány 15:1.
A Zinzino BalanceOil 120 napos használatát követően ismételt teszt beküldése után a beküldők 95%-nak az omega-6:3 aránya 3:1 közelében van!

 

A tesztért forduljon hozzám bizalommal! Segítek!